در این پست می خواهیم طرز تهیه ترشی گل کلم را به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

ترØÛ?-Ú¯Ù?-Ú©Ù?Ù?

گذاشتن مقداری ترشی در کنار غذا علاوه بر افزایش اشتها باعث جذب بهتر کلسیم می شود (بدلیل وجود اسید سیتریک در سرکه) و در افزایش سوخت و ساز بدن موثر است. سرکه می تواند باکتری های مضر دستگاه گوارش را از بین ببرد و از بروز گاز معده جلوگیری کند. علاوه بر این سرکه به عملکرد سم زدایی کبد هم کمک می کند و صفرا را از بین می برد.

مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم: 

  1. گل کلم کوچک: یک عدد
  2. نعناع: 1000 گرم
  3. سیر: 500 گرم
  4. سرکه: 1 لیتر
  5. نمک: مقداری

روش آماده کردن ترشی گل کلم :

1- ابتدا گل کلم ها را به تکه های کوچکی خرد کرده و با برس تمیز کنید، سپس آنها را با کمی آب نمک پخته و بعد از مدتی آن را از آب خارج کرده بگذارید آب آن بکلی برود و خشک شود.

2- نعناع را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم.

3- بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم.

.

ادامه مطلب را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Steve ويکي کشاورزي بـیمه عـمـر و تـامـین آتــیه پاســارگـــاد ایلگار چت |چت ایگلار |چیترا چت نحوه اطلاع از حجم اینترنت مصرف شده نوشته های روزانه من نمونه پیشینه تحقیق Lisa وبلاگ سرگروه ادبيات فارسي متوسطه اول شهرستان بوكان