در این پست می خواهیم طرز تهیه ترشی گل کلم را به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.
گذاشتن مقداری ترشی در کنار غذا علاوه بر افزایش اشتها باعث جذب بهتر کلسیم می شود (بدلیل وجود اسید سیتریک در سرکه) و در افزایش سوخت و ساز بدن موثر است. سرکه می تواند باکتری های مضر دستگاه گوارش را از بین ببرد و از بروز گاز معده جلوگیری کند. علاوه بر این سرکه به عملکرد سم زدایی کبد هم کمک می کند و صفرا را از بین می برد.
مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم:
روش آماده کردن ترشی گل کلم :
1- ابتدا گل کلم ها را به تکه های کوچکی خرد کرده و با برس تمیز کنید، سپس آنها را با کمی آب نمک پخته و بعد از مدتی آن را از آب خارج کرده بگذارید آب آن بکلی برود و خشک شود.
2- نعناع را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم.
3- بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم.
.
ادامه مطلب را در لینک اصلی زیر بخوانید:
درباره این سایت