در ادامه مطالب کاربردی آموزش تهیه مربا، در مطالب قبلی طرز تهیه مربای به و دسر توت فرنگی را به شما آموزش دادیم. در این پست قصد داریم نحوه تهیه مربای هویج را بصورت ساده و آسان به شما آموزش دهیم.
1- ابتدا هویج های تازه ای را تهیه نمایید و آنها را شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را رنده نمایید. بعضی از افراد هویج ها را خرد کرده و یا از رنده درشت نیز استفاده می کنند که این انتخاب کاملاً سلیقه ایی است.
2- بعد از آنکه هویج ها را رنده کردید آنها را در قابلمه لعابی مناسب ریخته و لابه لای آن شکر بپاشید، در صورت تمایل می توانید در این مرحله از هل پودر شده نیز استفاده کنید و آن را همراه شکر لابه لای هویج ها بریزید. سپس قابلمه را برای چند ساعت کنار بگذارید تا شکرها کاملا آب شوند.
3- بعد از گذشت حدود بیست دقیقه که قابلمه را روی حرارت گذاشتید می توانید زعفران را که با گلاب دم نموده اید به هویج های داخل قابلمه اضافه کنید. در مراحل آخر پخت نیز آبلیمو را اضافه نمایید. بعد از اینکه آب داخل قابلمه تبخیر شد و مربا قوام یافت می توانید شعله را خاموش نمایید. بهترین زمان برای پختن هویج ها، زمانی است که رنگ هویج شفاف شده و ظاهر براقی داشته باشند.
.
ادامه آموزش را در لینک اصلی زیر بخوانید:
درباره این سایت